Az Indigo Étterem szolgáltatásai

Az Indigo étterem és személyzete, amellett, hogy megpróbálkozik azzal, hogy Önöket az ittlétük során egy kicsit India kulináris világába varázsolja, még számos területen igyekszik az Önök igényeit minél szélesebb körben kielégíteni. 

Photo 2

Házhoz szállítás

Munkája miatt nincs ideje kiszabadulni az irodából? A nap végén nem szeretne órákat a konyhában tölteni? Mégis szeretne egy ízletes és különleges ebédet vagy vacsorát? Éttermünk házhozszállítást is vállal. Megrendelheti telefonon a +36 1 397 7077-es telefonszámon, vagy az interneten a www.netpincer.hu oldalon keresztül. Házhozszállítási szórólapunkat és menünket kérje a kollégáktól!

Komplett vacsorák kiszállítása

Ha el szeretné kápráztatni vacsoravendégeit egy kiváló indiai menüsorral, de nem tudja, hogyan készítse el azt, mi levesszük válláról a terhet! Önnek semmi dolga nincs, csak rendelje meg az ételeket, mi pedig tökéletes minőségben kiszállítjuk. Természetesen egyéb ilyen irányú igényüket is teljes körűen kiszolgáljuk!

Önálló rendezvények

Vállaljuk teljes menüsorok elkészítését családi, baráti vagy céges rendezvényekre. Önnek nem kell foglalkoznia a szervezéssel. Válassza éttermünket vagy kérje kiszállításunkat, és mi mindent elintézünk.